Tehokeho

Oletko kyllästynyt perinteiseen kuntosaliharjoitteluun?

Tehokeho on kiinteytys-, voimaharjoittelu-  ja kehonhallintaohjelma. Tunti sisältää toiminnallista harjoittelua erilaisilla välineillä (käsipainot, kuminauha, kahvakuula, valjaat) intervalliharjoittelun muodossa. Voimaharjoittelun ohessa tehdään kehonhallintaharjoituksia erityisesti keskivartalo huomioiden. Lopuksi palautetaan lihakset lepopituuteensa dynaamisilla lyhytkestoisilla venytyksillä sekä vapautetaan lihaskalvojen jännityksiä erityisillä tekniikoilla.

Harjoittelu tapahtuu melko korkealla intensiteetillä. Tämän vuoksi harjoituksen kesto on lyhyt: tunnin pituus on 30 - 45 min. Harjoitus nostaa sykettä ja polttaa rasvaa tehokkaasti!

etukyykky ohjausHarjoituohjelmaan kuuluu kirjallinen kotiohjelma, joka tehdään 3 - 5 päivänä viikossa. Kotiohjelma on vapaaehtoinen, mutta suositeltava hyvien tuloksien saamiseksi.

Ota tunnille mukaan vähintään 3 kg käsipainot! Harjoituspainoja lisätään niin pian kuin mahdollista, jolloin keho ei ehdi tottua harjoitukseen. Tuloksia syntyy tehokkaammin!

Korkean intensiteetin harjoitteluvaikutuksena on todettu jopa 2 vuorokauden lisääntynyt hapenkulutus suorituksen jälkeen. Aineenvaihdunnan kiihtyminen ja rasvan palaminen jatkuvat pidempään kuin perinteisellä kiinteytysjumpalla. Mikäli sinulla on sydänsairaus tai verenpainelääkitys, keskustele harjoittelun aloittamisesta ensin lääkärin kanssa.

Tehokeho-kiinteytysohjelma

Ohjelma sisältää 4 viikottaista liikuntaharjoitusta, yhden seurantakäynnin/kotiohjelman tarkistuksen ja erikseen sovittuna koko ryhmän kuntosaliohjauskäynnin(ei kevätkaudella 2020) sekä kotiharjoitusohjeet ja alkumittaukset (paino ja mahdollisesti kehonkoostumusmittaus ultraäänellä).

Tehokeho-tunnit 2020

Kevään uusi Tehokeho online-kurssi alkaen tiistaina 28.4 klo 17.30!
Jatkotunnit ti 5.5 ja 12.5 online,
Seuraavat tapaamiset ulkona Kolmiopuistossa tai Urheilupuistossa tiistaisin 19.5 ja 26.5 klo 17.30.

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua tunneille nettisivujen kautta tästä linkistä. 

fysioterapeutti, Pilatesohjaaja
Maarit VornanenMaarit Vornanen
puh. 040 510 5791
Instagramissa:maaritvornanen
 

 

TEHOKEHO on Maarit Vornasen ja Hyvinvointikeskus Onnimannin rekisteröity tuotemerkki.